Poznejte nejnovější trendy v telekomunikacích

2.10.2013

Odborná konference Telekomunikace pořádaná společností Institut for International Research a které je APMS partnerem vám ve dnech 22. – 23. října 2013 v hotelu Majestic Plaza v Praze přiblíží nejnovější trendy a technologie v oblasti telekomunikačních služeb. Jaké jsou aktuální novinky a změny v této oblasti?  Navštivte plánovanou konferenci a buďte o krok napřed!

Během bohatého programu konference získáte přehled o trendech v regulaci telekomunikačního sektoru a očekávaných dopadech aukce frekvenčního spektra na současný trh. Tuto problematiku vám přiblíží nejen zástupci předním mobilních operátorů, ale také zástupce ČTÚ Ing. Marek Ebert.

Jak efektivně nabízet kvalitní služby zákazníkům? Přijďte si poslechnout odborníky s mnohaletými zkušenostmi, kteří vás mimo jiné seznámí s možnostmi konvergence mobilních a pevných služeb či  praktickým využitím LTE technologií. Přineste úspory své firmě a zároveň jí zvyšte konkurenceschopnost díky konceptu Bring Your Own Device, který pracuje s přístupem k firemním datům z osobního mobilního zařízení.

Nad konferencí převzal záštitu Český telekomunikační úřad v čele s předsedou Ing. Mgr. Jaromírem Novákem a ICT Unie s prezidentem Ing. Svatoslavem Novákem.

Více informací najdete na webových stránkách www.konference.cz